19/05/2015

Theater Stam speelt Donkerbruyn op de Bierfeesten

Lachen met medische praktijken uit de tijd van Adriaen Brouwer

Twee jaar terug was er 'Bruin'. Bierfeestgangers werden getrakteerd  op een korte, woordeloze voorstelling die hen meenam in de kleine schilderijtjes van Adriaen Brouwer. Nu is er dus... Donkerbruyn! Geen vervolg, wel een nieuw miniatuurtje met dezelfde doelstelling: het bierfeestpubliek even - tussen al het muzikale geweld door - meennemen naar de tijd toen Adriaen nog gewoon onder de levenden was! Een niet te missen komische en woordeloze voorstelling,  waarbij de toeschouwer bovendien ook nog eens een gratis bruintje aangeboden wordt!

De vorige keer zaten we gezellig in een oude kelder, maar die blijkt nu niet meer open te staan voor onze theatrale capriolen. Maar we vonden al snel een  nieuwe stek in het historische gebouw van het oud-klooster. Een monument dat in de tijd van Brouwer een echt hospitaal was. Ideaal dus om onze medische Brouwer aan het publiek te presenteren.

Iedereen welkom op vrijdagavond 26 juni vanaf 21.30 u en dan telkens om het uur. De voorstelling duurt ongeveer een half uurtje en is voor alle leeftijden.

Spelen mee: Erna Devoet, Liesbeth Colpaert, Francis Penninck, Bert vandenbosch, Grégoire De Bruyne, Grietje Verhaeghe, Simon Van Gansbeke, Daphne Vanderbeken en Dora Lou Vander Beken.

Regie: Koen Browaeys

13/05/2015

De Adriaen Brouwer Bierfeesten introduceren dit jaar drie fietstaxi's. Die moeten bezoekers van hun parkeerplaats naar de Markt brengen. Daarnaast pakt de organisatie ook uit met dj-containers. Nieuwe klinkende namen op de affiche zijn Kim Wilde en Praga Khan.

11/05/2015

Op dinsdag 12 mei is het persvoorstelling & wordt de affiche voorgesteld! Hou dus zeker woensdag de media & onze facebookpagina in de gaten als je de headliners & de volledige programmatie wil te weten komen!

24/04/2015

Prachtig werk Leen Cristofoli Grafica grafisch ontwerp & advies & Yves Peyskens!

BEDANKT Gent Motors !

24/04/2015

OOK RAYMOND VAN HET GROENEWOUD EN LAÏS OP DE MARKT

AB Bierfeesten krijgen stilaan vaste vorm!

23/04/2015

Schepenzoon Gilles Simoens (14) opent dit jaar de derde dag van de Adriaen Brouwer Bierfeesten. "Ik voel me wel héél erg vereerd dat de organisator me hiervoor heeft gevraagd want het podium van de Bierfeesten, daarvan gaat toch elke Oudenaardse artiest watertanden", weet Gilles.

 Organisatie: Peter Decordier
M: +32 (0) 475 31 77 23
E: peter@dequbus.be

Sponsoring: Jaak Fontaine
M: +32(0) 497 52 20 65
E: info@jaakfontaine.bebezoek ook onze andere festivals: